Macaristan Vizesi

Macaristan Turistik Vize Nasıl Alınır? Başvurusu Nasıl Yapılır?

Macaristan Turistik Vizesi İçin İhtiyaç duyulan Evraklar Pasaport Macaristan Turistik Schengen Vize müracaatlarında kullanılacak pasaportun geçerliliği olabilmesi için sahip olması şart olan özellikler; vizenin bitiş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerlilik müddeti; pasaport verilerinin okunaksız, resmin net ve tahrip olmamış ve vize yaftasının basılabilmesi…